Zicht Op Zorg

Ben je goed in je vak? Of wil je nog beter worden? ZOZ trainingen biedt studiedagen en maatwerktrainingen voor begeleiders en trainers in de zorg voor mensen met een beperking. Over competenties, gebaseerd op het boek Competent begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Over hoe je cliënten in staat stelt om te leren, gebaseerd op het boek Begeleid ontdekkend leren. Het Eigen Initiatief Model in zes stappen. Of over hoe hoe je kunt werken aan kwaliteit van bestaan, inclusie en empowerment.


 
icon Trainingen
Trainingen van ZOZ koppelen theorie aan praktijk en zijn gericht op bewustwording en persoonlijke groei van deelnemers. In het najaar starten weer trainingen begeleid ontdekkend leren. Kijk hier voor meer informatie!

 
icon Test jezelf
Altijd al willen weten hoe jij je opstelt in je werk? Of vanuit welke visie jij werkt? Klik dan door naar Test jezelf. In vijf minuten ontdek je dingen die je nieuwe inspiratie geven.

 
icon Competent begeleiden
Competent begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking: het eerste boek in Nederland over competenties geschreven voor begeleiders. Lees hier meer over dit lees-, leer- en doeboek.

 

icon
 

icon

Begeleid ontdekkend leren/Eigen Initiatief Model
Begeleid ontdekkend leren het Eigen Initiatief Model in zes stappen: een boek waar veel mensen op wachtten. Een duidelijk èn praktisch boek over het Eigen Initiatief Model. Lees hier meer.

 Werken aan kwaliteit van bestaan
Werken aan kwaliteit van bestaan; bouwstenen voor inclusief ondersteunen: een boek vol bronnen en bouwstenen waarmee ondersteuners echt werk kunnen maken van persoonsgerichte ondersteuning gericht op inclusie en empowerment. Lees hier meer.